Próximo partido:

CEDEIRA SD

Menu
Comparte

Palmarés

CategoriasTemporadas
Aficionado 20 temporadas

Palmares por decadas

2010-2020
2010-11

2011-12 SUBCAMPIÓN DE LIGA 2ª AUTONOMICA
2012-13

2013-14

2014-15

2015-16

2016-17

2017-18

2018-19

2019-20

2000-2010
2000-01 SUBCAMPIÓN DE LIGA 1ª AUTONOMICA
2001-02

2002-03

2003-04 CAMPIÓN DA COPA DA RÍA
2004-05

2005-06

2006-07

2007-08

2008-09

2009-10

1990-2000
1990-91 CAMPIÓN DE LIGA 2ª REXIONAL
1990-91 CAMPIÓN DA COPA DA RÍA
1991-92

1992-93 CAMPIÓN DA COPA DA RÍA
1993-94 CAMPIÓN DA COPA DA RÍA
1994-95 CAMPIÓN DE LIGA 2ª REXIONAL
1995-96

1996-97

1997-98 CAMPIÓN DA COPA DA RÍA
1998-99

1999-100

1980-1990
1980-81

1981-82

1982-83

1983-84 CAMPIÓN DE LIGA 2ª REXIONAL
1984-85

1985-86

1986-87

1987-88 SUBCAMPIÓN DE LIGA 1ª REXIONAL
1988-89

1989-90

1970-1980
1970-71

1971-72 CAMPIÓN DA COPA DA RÍA
1972-73

1973-74 SUBCAMPIÓN DE LIGA 2ª REXIONAL
1974-75 SUBCAMPIÓN DE LIGA 2ª REXIONAL
1974-75 SUBCAMPIÓN DA COPA DA RÍA
1975-76 CAMPIÓN DE LIGA 2ª REXIONAL
1975-76 SUBCAMPIÓN DA COPA DA RÍA
1976-77

1977-78 CAMPIÓN DA COPA DA RÍA
1978-79 CAMPIÓN DE LIGA 2ª REXIONAL
1978-79 CAMPIÓN DA COPA DA RÍA
1979-80

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar tu navegación, adaptarse a tus preferencias y realizar labores analíticas. Al continuar navegando aceptas nuestra Política de CookiesAceptar